Signe Bjerregaard

Jeg brænder for at transformere indsigter til velstøbte koncepter og oplevelser, som engagerer, taler til hjertet og er visuelt pirrende. 

 

Kernekompetencer

Jeg koger kompliceret indhold og budskaber ned til en enkel idé foldet ud som fængende, rumlige, visuelle og grafiske fortællinger på tværs af medier og skalaer. Fra publikationer, kampagner og visuelle identiteter til udstillinger og oplevelser.

Jeg er altid nysgerrig, og hvad jeg laver i dag, bliver aldrig det samme som i går. Jeg drives af lysten til at skabe projekter og fortællinger der er identitetsskabende, nærværende og engagerer mennesker bredt.

Jeg tror på, at de bedste ideer opstår i fællesskab, og at en åben og involverende proces giver det bedste output.
 

Erfaring

Mit arbejde hviler på over 10 års erfaring fra ansættelse på bureau og i kulturel organisation til tæt og inspirerende samarbejde med kunder, arkitekter, kunstnere, formidlere, iværksættere, tænkere og designere.

2014 – nu
Selvstændig virksomhed hvor jeg hjælper store som små virksomheder og organisationer med formidling, oplevelser, kommunikationsdesign og identitetsprogrammer. Jeg har været designansvarlig på en række udstillinger herunder det danske bidrag til Venedig Biennalen 2016 og Den danske pavillon ved OL i Rio 2016. 

2013-2014
Ledende art director på Dansk Arkitektur Center. Faglig leder for et visuelt team og ansvarlig for den visuelle kommunikation, markedsføring og formidling af husets mange aktiviteter, projekter og udstillinger.

2008-2013
Senior designer og art director hos 2+1 Idébureau. Lead designer på en række større kommunikation og udstillingsprojekter heriblandt Den Danske Pavillon ved Expo 2010 i Shanghai, Nordic Lighthouse i Shanghai og RebildPorten 2013.

Jeg er beskikket censor og ekstern underviser ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, tilbagevendende jurymedlem ved Creative Circle Award og glad modtager en en lang række priser og nomineringer- herunder en Special Creative Circle i 2011 og senest en nominering ved Cannes Lions i Product Design.

Se fuld baggrund på linkedin

 

Kontakt

signe@andel-andel.dk
T: +45 27246881