Rasmus Rune Nielsen

RASMUS RUNE NIELSEN

Jeg brænder for at gøre arkitektur, byggeri og byudvikling til en fælles sag.

Jeg faciliterer udviklingsprojekter, der samler mennesker om at skabe noget nyt, og jeg åbner faget for verden med fortællinger og oplevelser, der giver lyst til at byde ind.  

 

Kernekompetencer

Jeg arbejder som strategisk rådgiver og kreativ udvikler for kunder indenfor arkitektur, byggeri og byudvikling.

Som strategisk rådgiver hjælper jeg med at udvikle initiativer, indsatser eller kampagner, der skal flytte et område eller sætte en dagsorden, og hvor nøglen er at samle mange aktører om at drive en udvikling i fællesskab.

Som kreativ udvikler skaber jeg engagerende fortællinger og oplevelser. Det kan være i form af udstillinger, publikationer, events og interaktive formater.  

Jeg bliver ofte benyttet som facilitator af udviklingsforløb og workshops og som moderator for debatter, konferencer o.lign. 

Erfaring

Senest har jeg fra 2012 til 2016 været ansat på Dansk Arkitektur Center som programdirektør og kreativ direktør.  

Før det var jeg fra 2003 til 2011 indehaver af 2+1 Idébureau, der arbejdede med kommunikation, oplevelser og design primært for kunder indenfor byggeri og byudvikling.

I 2+1 var jeg ansvarlig for en lang række større udviklings- og formidlingsprojekter indenfor by og byggeri, herunder bl.a. interessent- og borgerinddragelsesprocesser og konkurrence-programmer for Nørreport og Metropolzonen i København, nyt brand for Odense og udstillings- og oplevelseskoncepter for de danske expo pavilioner i 2008 og 2010.

Jeg har skrevet bøgerne ”Rem Koolhaas – Learning from Manhattan” og jubilæumsbogen om Nykredits Arkitekturpris.         

 

Kontakt

rasmus@andel-andel.dk
T: +45 26227075