31c16d83-c002-4d85-a4cf-59b2e548b8cf-original.jpg

Beijing Design Week

andel var sammen med Norm Architects udpeget som kurator for Beijing Design Week i 2018, hvor København var gæsteby under overskriften ‘Living is Giving’. Kuratorteamet bestod af Mike Ameko Lippert, Rasmus Rune Nielsen, Signe Bjerregaard, Britt Gundersen, Linda Korndal og Peter Eland. Læs mere om projektet på www.bjdwcopenhagen.org


Et godt hus på en lille planet

Et godt hus på en lille planet handler om arkitektur og bæredygtig udvikling og portrætterer otte danske arkitektvirksomheder, der viser nye veje frem. Bogen er skrevet af Rasmus Rune Nielsen og designet af Britt Engelhardt Gundersen og Signe Bjerregaard. Bogen blev lanceret med fire seminarer på Arkitektskolen og er redaktionelt afsæt for TV-serien “Vi bygger det væk” om bæredygtig arkitektur, som vises på DR K i 2019.

23031609_1772749299465415_8756823891386498834_n.jpg

luftfoto_naturpark_amager-web.jpg

Naturpark Amager

andel har hjulpet partnerskabet bag Naturpark Amager med involvering af foreninger, klubber, organisationer og borgere i forbindelse med udvikling af program for arkitektkonkurrence om blandt andet hovedindgange og blå støttepunkter. Partnerskabet består af Naturstyrelsen, Københavns Kommune, Dragør Kommune, Tårnby Kommune og By & Havn.


Andel_ramtafbyen.jpg

Ramt af byen

Fotoudstilling om hvordan vi former byen og byen former os. Udstillingen sætter fokus på samspillet mellem mennesket og arkitekturen. andel har stået for art direction og design af udstillingen. Dansk Arkitektur Center 13/10 2017 – 28/2 2018. Læs mere her


Biennale_facade.jpg

Arkitekturbiennalen i Venedig 

I 2016 var Signe Bjerregaard designansvarlig på Den Danske Pavillon og udstillingen Art of Many and The Right to Space. Temaet for biennalen i 2018 er Freespace, og her er Signe igen udvalgt til at være en del af teamet bag det danske bidrag. Biennalen finder sted fra 26/5 til 25/11. Læs mere om den kommende biennale her


IMG_0659.jpg

Multikulturhuset

Multikulturhuset er Sønderborgs nye arena for kunst, kultur, oplevelser og fordybelse. Huset rummer Sønderjyllands Kunstskole, en filial af Det Tyske Bibliotek, Bilblioteket Sønderborg, samt en række fælles funktioner som cafe og multisal. Signe Bjerregaard og Britt Engelhardt Gundersen har sammen med AART architects / designers, Zeni Arkitekter og Alexandra Instituttet stået bag iscenesættelsen af huset.


reasons-for-not-riding-a-bike-and-their-rebuttal_9 (1).jpg

Nye boligformer til seniorer

andel arbejder i 2019 sammen med Vandkunsten på udviklingen af værdiprogrammer for 50+ bofællesskaber i Ry og Køge Kyst, som realiseres i samarbejde mellem Realdania og PensionDanmark samt herudover et seniorfælleskab i Albertslund, som realiseres i samarbejde mellem KAB, AKB, Albertslund Kommune og Realdania. andel har i 2017 sammen med Mangor og Nagel udviklet værdiprogram for et nyt seniorbofællesskab på Grønttorvet i Valby. Bag dette projekt står PKA, FB Gruppen og Realdania.


Hedeland.jpg

Hedeland udviklingsplan

andel har bistået SLA med udvikling af strategi for formidling og forretning samt åbningstræk i udviklingsplan for Hedeland. Planen er iværksat af Roskilde, Høje Taastrup og Greve kommuner i samarbejde med Realdania, og den beskriver de overordnede pejlemærker og indsatser frem mod 2030. Åbningstrækket handler om at skabe Danmarks vildeste læringsrum. 


nsbm2.jpg

Circularity University

Mike Ameko Lippert har i 2016-2017 hjulpet Sri Lankas National School of Business Management med at udvikle en bæredygtighedsstrategi, der beskriver hvordan institutionen transformerer sig til at blive verdens første Circularity University, og hvor cirkulær økonomi er afsæt for det fysiske miljø, uddannelse, forskning, innovationssamarbejder og campuskultur. 


BruceKatz (1) kopi.jpg

Urbanization & Exports

Med konferencen Urbanization & Exports satte Realdania og Det Udenrigspolitiske Selskab i 2016 fokus på den globale urbanisering som eksportmulighed for danske virksomheder. Bruce Katz, Bjarke Ingels og Kevin Austin fra C40 talte på konferencen, der indtog både Den Sorte Diamant og BLOXHUB, og som også blev markeret af et særnummer af magasinet Udenrigs. andel udviklede og afviklede konferencen for Realdania og Det Udenrigspolitiske Selskab.


himmelogHAV138_lowres.jpg

Himmel og hav!

I stueetagen af den gamle, ikoniske 'Hva drikker Mølr' silo i Københavns Nordhavn ligger By & Havns udstilling om byudviklingen i Nordhavn. andel har været med helt fra starten i 2014 og bidraget med strategi, koncept, udstillingsdesign samt indretning af mødefaciliteter og café. andel arbejder løbende med opdatering af udstilling og indhold. I 2018 åbner et nyt tema om Redmolen.