Mike lippert

Mike AMEKO LIPPERT

Jeg brænder for den stærke historie, der sætter bevægelser i gang, og som er med til at skabe bæredygtig vækst. 

Jeg arbejder med arkitekter, ingeniører og planlæggere, som ønsker at blive skarpere på, hvordan man skaber bedre byer.

 

Kernekompetencer

Jeg har flere års erfaring strategiudvikling for byer, virksomheder og institutioner i Danmark og i Asien. Afsættet for strategiprocessen er altid udvikling af en grundfortælling med klar retning og stærk forankring i organisationen. 

Som strategisk rådgiver har jeg specialiseret mig i globale trends indenfor bæredygtig omstilling, herunder i særdeleshed naturbaseret byudvikling og cirkulær økonomi.

Min styrke består i at kombinere grøn systemtænkning med en humanistisk tilgang. Således lægger min rådgivning altid op til en helhedsorienteret tænkning, der hviler på tværfaglige indsigter og samskabelse, og som altid formår at sætte mennesket i centrum. 

 

Erfaring

Siden 2010 har jeg været strategisk rådgiver i AMEKO.

Herudover har jeg siddet i advisory boards for et dansk forandringsbureau med speciale i cirkulær økonomi samt en venture cup organisation med fokus på bæredygtig forretningsudvikling. Jeg er desuden stiftende medlem af KLUB og sidder i bestyrelsen for institutionen N. Zahles Skole. 

I perioden 2003-2010 var jeg partner og kreativ direktør i 2+1 Idébureau, hvor jeg blandt andet arbejdede med nation branding i forbindelse med EXPO 2010 og Nordic Lighthouse i Shanghai samt en række designfremstød i Beijing, Hong Kong og Shanghai. Var desuden været involveret i udvikling af arkitektkonkurrencer for Metropolzonen og Nørreport samt formidling af Nordhavn - fremtidens bæredygtige bydel.

Se fuld baggrund på linkedin

 

Kontakt

mike@andel-andel.dk
T: +45 26213198