Ingeborg.jpg

Ingeborg Christiane Hau

Jeg udvikler kulturformidling, som åbner vigtige dagsordener op, skaber sjove oplevelser og inviterer til engagement.

 

Kernekompetencer

Jeg udvikler og producerer arkitektur-, kunst- og kulturformidling, som lukker almindelige mennesker ind i de dagsordener, vi alle sammen skal diskutere for at udvikle vores samfund i en positiv retning.

Jeg har særlig erfaring indenfor formidling af arkitektur- og byudvikling, hvor min tilgang er kendetegnet ved at oversætte fagsprog til lettilgængelig formidling, så bæredygtig arkitektur- og byudvikling bliver en fælles sag for os alle sammen.

Jeg hjælper offentlige og private virksomheder og institutioner med at udvikle formidlingskoncepter og fortælle gode historier, som åbner verden op og inviterer de mennesker, det hele handler om, indenfor. Jeg samler forskellige aktørers interesser og skaber sammenhæng og fællesskab, så budskaber og historier står klart frem og når modtagerne på en underholdende, oplevelsesrig og ikke mindst engagerende måde.

Jeg arbejder med formidling i mange forskellige formater som fx udstillinger, udgivelser og events.
 

Erfaring

Jeg har 10 års erfaring fra Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor jeg har arbejdet som senior projektleder i felterne undervisning og udstilling. Her har jeg haft ansvar for projektudvikling, projektledelse, kuratering og formidling på diverse nationale og internationale arkitekturprojekter eksempelvis de seneste fire officielle danske bidrag til den internationale arkitekturbiennale i Venedig samt DACs åbningsudstilling i BLOX, Welcome Home.

Jeg er cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling og BA i Kunsthistorie og Film & Medievidenskab fra Aarhus og Københavns Universitet.

Se fuld baggrund på linkedin

 

Kontakt