Britt Gundersen

Britt Engelhardt Gundersen

Jeg skaber visuel kommunikation, identiteter og designløsninger som forstærker, giver mening, vækker følelser og nye handlinger. 

 

Kernekompetencer

Jeg leverer veludført, æstetisk, simpelt, relevant og gennemtænkt design med en tilgang baseret på grundig research, konceptudvikling og idégenerering – og altid med et strategisk afsæt.

Jeg tror på, at de bedste løsninger findes i et enkelt budskab, og at godt design er at gøre det komplicerede ukompliceret i samarbejde med dygtige mennesker og altid med modtageren for øje. 

Jeg ligger en ære i det gode håndværk, elsker typografi og simple grafiske virkemidler. 

Erfaring

Mit arbejde hviler på 11 års erfaring med visuel kommunikation og formidling på tværs af medier og skalaer. Fra publikationer og identitetsprogrammer til udstillinger og oplevelser.

2014-nu
Siden 2014 har jeg arbejdet som selvstændig med visuel kommunikation, formidling, identitetsprogrammer, udstillinger og undervisning i samarbejde med kunder, arkitekter, designere, formidlere, organisationer og kulturinstitutioner. Herunder opgaver som Den Danske Pavillon til OL i Rio og Brønnum Cocktailbar indentitet.

2014-2013
Designer og art director hos GUBI, med ansvar for design af nyt identitetsprogram for deres første Flagship Store.

2008-2013
Senior designer og art director hos 2+1 Idébureau med særlig fokus på konceptudvikling, identitetsprogrammer og udstilling- og oplevelsesdesign. Herunder opgaver som EXPO 2010 i Shanghai, Dansk Arkitektur Center identitet, Odense branding og RebildPorten.

2003-2007
Grafisk designer hos designbureauet OPX i London og underviser i Visual Thinking på London College of Communication

Jeg er tilknyttet Danish Institute for Study Abroad som censor og underviser i visuel og rumlig kommunikation. Jeg er tilknyttet Creative Circle Award og Dubai Lynx Awards som jurymedlem og har modtaget kreative udmærkelser og nomineringer fra bla. Creative Circle Award, Red Dot Award, Bo Bedre og Foreningen for boghaandværk.

Se Britt Gundersen's fulde baggrund på linkedin, og udvalgte projekter på brittgundersen.dk

 

Kontakt

britt@andel-andel.dk
T: +45 21260679